Vad vi på Calkyl kan göra för dig och hur

Vi gör allt en traditionell redovisningsbyrå gör, men vi gör det dock modernare och effektivare. Detta för att kunna spara tid och vara mer kostnadseffektiva, vilket gör att vi kan erbjuda en bra prisnivå.

Vi utbildar för att fylla upp kompetensluckor. Vi har ett stort kontaktnät i näringslivet och mot myndigheter, allt för att kunna erbjuda dig som kund trygghet i att välja oss som samarbetspartner.

Kontoret i Älmhult

Vi som jobbar på Calkyl

Cecilia Lindsten

Auktoriserad redovisningskonsult & AB-rådgivare

Cecilia är inte bara en väldigt kunnig ekonom, hon är dessutom pedagogisk och duktig på att förmedla sin kunskap. Med 18 års erfarenhet från yrket och en aldrig sinande nyfikenhet så vågar vi påstå att bättre än såhär blir det inte.

Cecilia är den som oftast tar på sig de lite mer ovanliga uppdragen. Det kan t ex handla om handel med kryptovalutor, kunder som bor i ett land och har verksamhet i ett annat eller verksamhetsöverlåtelser.

Cecilia utgår från vårt kontor i Älmhult.

cecilia@calkyl.se

Telefon 076-147 35 11

Eva-Britt Johansson

Redovisningskonsult

Eva-Britt är en erfaren ekonom med stora kontaktytor som under många år arbetat i olika ekonomifunktioner. Både i stora och små företag, organisationer och föreningar. Hon har även ett förflutet inom bankvärlden. På senare år hon främst ägnat mycket tid åt skog och lantbruksföretag vilket innefattat arbete med bokslut, deklarationer och skatteplanering i enskilda firmor och mindre aktiebolag.

Eva-Britt är pedagogisk och med en aldrig sinande energi att dela med sej av kunskap om företagandets förutsättningar och är ett bra stöd för småföretagare vid nystart och alla frågor som dyker upp längs vägen.

Eva-Britt träffar man på vårt kontor i Älmhult.

eva-britt@calkyl.se

Telefon 076-243 40 33

Emelie Karlsson

Praktikant

Emelie utbildar sig just nu till Redovisningskonsult på Yrkeshögskolan i Kristianstad och är hos oss på praktik på halvtid fram till mars 2021 och därefter på heltid fram tills examendatumet i slutet av maj 2021. Innan utbildningen påbörjades arbetade hon inom bankvärlden samt med ekonomin på mindre företag.

Emelie har ett brinnande intresse för ekonomi samt ett stort kundfokus och lever i en företagarfamilj så hon har stor förståelse och kunskap om den egna företagaren. Hon är noggrann och flexibel, har en positiv inställning till livet och nära till skratt.

Emelie ser fram emot att träffa er alla och är på plats på kontoret i Älmhult ungefär tre dagar i veckan.

emelie@calkyl.se